Rochii de mireasa ieftine, o adevarata tendinta


Asos, Monoprix cu Lorafolk, La Redoute, Naf Naf, Kiabi, Mango ... Astăzi, multe branduri de modă de top își lansează linia de nuntă. Viitoarele mirese sunt încântate să descopere rochii de mireasă la prețuri mici. Alte mirese viitoare își vor găsi rochiile la prețuri reduse pe internet, pe site-uri chineze sau pe site-uri second-hand sau mirese care isi vand ocazional rochiile de mireasă .

 O rochie de mireasă de vis fără a sparge banca, este posibil!?  Rochii de mireasa ASOS Fashonistasul o va iubi, ASOS a îmbarcat rochia de mireasă, cu părtinire, un brand de peste 30 de ani. Magazinul Asos a anunțat lansarea colecției sale de nunți pentru primăvara anului 2019!

Rochii scurte, lungi, bolerouri în tul, o combinație de satin ... Seturi destul de deschise la creativitatea mirelui, la prețuri mici! Iată o previzualizare a colecției disponibile online din martie 2019 și a căror prețuri variază de la 85 de euro pentru o fustă până la 355 de euro pentru rochii.


Mademoiselle R de La Redoute, Îmbrăcăminte Cool Wedding Astăzi, răceala este sinonimă cu căsnicia de astăzi. Tendințele din anii 2018 și 2019 sunt nunta de țară sau boemă.

Rochii de mireasa ieftine, o adevarata tendinta in lumea din occident!


La Redoute își prezintă prima linie dedicată căsătoriei, iar viitoarele mirese nu ar trebui dezamăgite. Bumbac și dantelă de dantelă, tăieturi drepte sau voluminoase, există ceva pentru toată lumea în doar trei stiluri: o rochie scurtă de 149,99 euro, o rochie lunga și o salopetă.
Domnișoara de onoare are, de asemenea, dreptul la îmbrăcămintea ei: o rochie scurtă în amestec de bumbac.

10 rochii de mireasă "Low Cost" în fotografii

Pentru a finaliza, aici este o selecție de 10 rochii de mireasă, costume și accesorii la prețuri mici de la marci foarte mari.













Iata ca nu neapart de firma inseamna si scump, sigur ca nu voribim de rochii unicat ci de serie dar care nu depasesc 350 de euro!
Si vorbim de firme precum ASOS, NAF NAF, MANGO, MONPRIX, TATI, LA REDOUTE SAU KIABI.

Insa nu stiu cate dintre voi ar putea accepta astfel de rochii de mireasa simple?
Specificul romanesc este parca un pim mai sofisticat sau mai luxos si asta poate din lipsa a 55 de ani de civilizatie cand eram sub dictatura lui Ceausescu!

Pentru rochii de mireasa ieftine dar la comanda luxoase, tip printesa, sirena, scurte sau lungi Click Aici.


Comentarii