Cum sa alegi rochia de mireasa

Cum sa alegi rochia de mireasa este o intrebare pe care orice viitoare mireasa o are in vedere probabil de cand a spus DA cereri in casatorie.


Aveți doar o idee în minte: începeți pregătirile pentru nunta dvs., începând cu găsirea unei rochii de mireasă tip printesa sau sirena. S-ar putea să fi fost idealizată și fanteziată de mulți ani, dar acum că a sosit momentul, de unde să începem?

Rochie de designer, rochie personalizata, maneci scurte, lungi sau nu, cand si unde sa faceti o intalnire? Astăzi, vă oferim toate sfaturile pentru a găsi rochia care vă convine.


FACEȚI O PRIMĂ IDENTIFICARE


Înainte de a merge cap la cap în pașii tăi, fă-ți o idee inițială a ceea ce vrei. Este posibil să știți de mult timp stilul de rochie pe care doriți să-l purtați pentru nuntă, dar poate că nu.
Și , în sfârșit, chiar dacă ați avut o idee foarte clară a ceea ce ai vrut, s -ar putea cădea în extaz în fața unui model de rochie complet diferit de cel pe care a visat de a purta.
Asa ca te inspiri, stai pe bloguri de nunta , pe Pinterest, vizionați colecțiile de rochii de mireasă ale designerului și faceți o primă selecție a stilului de rochie care vă place.
Dantela delicata sau crep elegant din satin? Paharul de sirenă sau imperiul? Stilul minimalist și modern sau stilul romantic al țării?
Amintiți-vă toate imaginile pe care le doriți, dar nu decideți imediat! Permiteți timp și reveniți pentru a vedea dacă totuși vă place. Acesta este cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi pentru organizarea nuntii tale: iti ia timp si nu te grabi.





ALEGEȚI STILUL CARE VĂ CONVINE


Alegerea rochiei de mireasă alege un stil care vă convine, dar care, de asemenea, corespunde atmosferei pe care doriți să o oferiți nunții voastre.
Dacă ați ales deja locul de recepție și decorațiuni pe care doriți să faceți, lucrurile ar trebui să înceapă să fie clar în capul tău, și te va ajuta, probabil, în alegerea rochia ta.
Nunta sofisticată într-un castel sau într-un conac, alegeți o rochie voluminoasă, plină de farmec sau împodobită cu broderii cu margele.
Picioare de ceremonie romantică în nisip sau în mijlocul vegetației, pariați pe o rochie fluidă cu detalii de dantelă.
Vrei o nuntă modernă într-un depozit industrial? Alegeți o rochie minimalistă, accesorizată simplu și neadornat cu accesorii frumoase.


STABILIȚI BUGETUL


Acum, că știți ce fel de rochie doriți, faceți o pauză și setați bugetul . Și da, este partea cea mai puțin amuzantă a operației, dar cu toate acestea esențială.
Nu este nevoie să vă slăbiți în fața unui model de creator dacă știți că nu veți avea mijloacele necesare pentru a vă oferi acest lucru.
Veți alege o altă rochie din spite, pe care o veți dori, dar poate și mai puțin, și nu este efectul dorit. Și acest lucru este valabil și dacă rochia dvs. este un cadou de la unul dintre cei dragi, este mai bine să definiți imediat cu persoana în cauză bugetul pe care dorește să îl atribuiți acestei achiziții frumoase. Și nu vă faceți griji în legătură cu acest buget, știți că există modele frumoase la toate prețurile pentru a fi cele mai frumoase din ziua nunții voastre.
Nu este nevoie să investești într-o rochie de designer dacă nu vrei, sau nu înseamnă! Puteți găsi unele modele foarte frumoase de la branduri gata pentru uz, sau puteți chiar să vă închiriați rochia !
O modalitate bună de a purta rochia visurilor dvs. în ziua D fără să o cumpărați.


SĂ FIE ÎN AVANTAJUL SĂU ÎN ZIUA POTRIVITĂ


Asta e, stii ce stil de rochie vrei sa porti in ziua lui D. Ai contactat creatorii pe care i-ai vazut pe web si toate rezervarile tale sunt rezervate.
Pentru a vă asigura că veți aprecia în cel mai bun caz rochiile pe care le veți încerca, veți fi în avantajul dvs. în ziua montajului .
Haideți și alcătuiți-vă (ușor să nu murdăriți rochii), asigurați-vă că vă găsiți destul, va crește încrederea în tine și fitingurile dvs. vor fi mai bune!
Ce este mai rău decât să încerci o rochie superbă, cu tenul palid și coafura brută? De asemenea, nu uitați să purtați culoarea nudă pentru lenjerie, și fără curele, să nu le vedeți sub rochie în timpul montării.
În cele din urmă, aduceți cu voi pantofii a căror înălțime de toc este aproape la fel ca pe cea pe care o purtați sau doriți să o purtați în ziua nunții voastre.
Unii centimetri mai mult sau mai puțin pot schimba uneori redarea rochiei atunci când îl porți, astfel încât să aibă cea mai exactă posibilă prezentarea generală a raportului final în ziua racordurilor.



ÎNCONJURAȚI-VĂ DE OAMENI BUNI 


Alegerea persoanelor potrivite pentru a împărtăși acest moment de montaj este esențială . Nu are rost să veniți cu toți prietenii tăi și cu mătușile tale multiple.
Susțineți de persoanele care vă cunosc pe de rost, doi sau trei maxim, și va fi sincer cu tine, având grijă să se gândească la ceea ce vrei mai întâi.
Nu sunt cei care îți aleg rochia, dar tu. Luați sfatul lor, sfaturile lor ca chei pentru a vă ghida în căutarea dvs., dar ultimul la care se întoarce decizia este tu!
Acești oameni sunt mai presus de toate pentru a vă liniști, deci alegeți-i bine! Însoțind persoanele potrivite, alegeți, de asemenea, cu atenție designerii care vă vor ghida în alegerea rochiilor.
Dacă simțiți că nu vă veți întâlni cu acești profesioniști, va fi dificil să lucrați cu ei în decursul lungilor luni de rochie și chiar dacă modelele din acest Parlament vă fac să visezi, experiența se poate transforma rapid în coșmar cu un creator care nu te înțelege sau nu împărtășește viziunea ta de căsătorie.
Acesta este, de obicei, ceea ce servește la prima întâlnire: faceți o primă selecție de rochii pe care o puteți dori, încercați-le și vedeți dacă vă întâlniți cu profesioniștii care vă vor însoți.
Și în timpul montării dvs., aveți încredere în ele.
Dacă sunt profesioniști asociați, vă vor îndruma și vă vor pune în siguranță, vă vor liniști.
Au văzut sute de mirese, nu sunteți primii, bucurați-vă de aceste momente care trec prea repede!


ALEGEREA FINALĂ 


Dacă pentru unii, pasiunea este imediată, pentru alții, găsirea unei rochii perfecte poate dura mai mult. Nu vă panicați! Fiecare mireasă este diferită.
Este posibil ca rochia pe care ați visat-o întotdeauna să nu se potrivească deloc cu tine și nu se potrivește cu cine sunteți, stilul de nuntă sau forma corpului dumneavoastră.
Nu vă faceți griji, acest lucru se întâmplă pentru multe mirese, de aici și interesul de a fi bine consiliați. Și asta nu înseamnă că nu veți găsi rochia perfectă, va fi doar un pic mai răbdătoare și mai deschisă. Perla rare se ascunde chiar în fața nasului.
Simțiți-vă liber să încercați modele care, la prima vedere, nu v-ar fi atras atenția. Pe umeraș, această rochie poate să nu-ți spună nimic, dar o dată purtat, se poate dovedi a fi cea care ai nevoie! Și pentru unele mirese, dragostea nu vine, se întâmplă!
Din zecile de rochii pe care le-ai încercat, de ce nu întrebați o croitoreasă, cine va personaliza rochia pe care ați imaginat-o întotdeauna? În orice caz, faceți un punct de odihnă pe modelele încercate înainte de a vă lua decizia și reveniți pentru a încerca modelele care ți-au atras atenția înainte de a lua o decizie finală.
Uneori, sub influența emoției, este posibil să pierdem câteva detalii pe care le descoperim în ciuda noastră înșine după ce ne luăm decizia. Alegerea rochiei de mireasa este un pas important, deci chiar daca esti indragostit de ea, iti vei petrece timpul si vei cere sfaturi, daca te vei linisti.

Iar daca doriti sa vedeti intr-un singur loc sute de rochii de mireasa tip printesa, tip sirena, simple, scurte sau lungi, clasice sau tip A, atunci dati un click aici.

Comentarii